Information

Nyheter

PUSSEL

Vi älskar pussel! Vi har pussel i många olika kategorier, olika motiv och olika svårighetsgrader, det finns barnpussel, stora pussel, små pussel, roliga pussel, fina pussel, billiga pussel, svåra pussel, knoppussel, 3D-pussel med mera.

Pussel för alla åldrar, gammal som ung och det är ett lugnande, lärande och klurigt tidsfördriv. Vi försöker he...

Vi älskar pussel! Vi har pussel i många olika kategorier, olika motiv och olika svårighetsgrader, det finns barnpussel, stora pussel, små pussel, roliga pussel, fina pussel, billiga pussel, svåra pussel, knoppussel, 3D-pussel med mera.

Pussel för alla åldrar, gammal som ung och det är ett lugnande, lärande och klurigt tidsfördriv. Vi försöker hela tiden utöka vårt sortiment med nya bra och billiga pussel. Förutom mängder av roliga och utmanande pussel och spel så finns det också en del knep och knåp.

Roligt och utmanande i alla prisklasser och svårighetsnivåer.

Pussel ger bra hjärngympa för alla åldrar, där olikformade bitar ska läggas ihop till ett motiv, tex kan det vara djurmotiv, landskap, byggnader med mera.

Pussel i trä för de små barnen och stora papperspussel i tusentals bitar för de stora pusselfantasterna, från 12 bitar ända upp till 4000 bitar.

Vi har kvalitetspussel från kända märken som Castorland, Egmont Kärnan, Ravensburger, Norstedts mfl.

Vår önskan är att erbjuda ett inspirerande utbud av roliga och utmanande pussel på webben och att alltid kunna erbjuda våra kunder bra priser och snabba leveranser.

Köp ditt pussel billigt här och leta bland massvis av roliga och kluriga pussel för både stora och små att fynda bland! Hos oss är det enkelt att handla.

I vårt pusselsortiment hittar du ett stort och varierat sortiment med olika motiv, antal bitar och svårighetsgrader för både vuxna och barn.

Klicka in i vår pusselvärld hitta det rätta pusslet för dig.

Mer

PUSSEL Det finns 256 produkter.

Underkategorier

 • PUSSEL FÖR VUXNA

  Hos Pusselochspel har vi ett stort urval av pussel för vuxna, att lägga vuxenpussel är ett lugnande och trevligt sätt att umgås tillsammans med familj och vänner eller när du vill ha lite lugn och ro för dig själv en stund. Vuxenpussel är bra hjärngympa och härlig avkoppling på en och samma gång.

  Pussel är en perfekt sysselsättning för hela familjen, både för vuxna och barn, tillsammans på årets alla lov och sammankomster, alla kan vara med samtidigt som familj, släkt och vänner har roligt tillsammans. Pussel för vuxna är mer avancerade pussel med lärorika motiv som kartor, landskap, länder och bokstäver och ger både barn och vuxna en extra utmaning under tiden som pusslet läggs. Det skapar en naturlig kontakt mellan unga och vuxna när pusslet växer fram och fantasin sätter fart och lösningar skapas tillsammans.

  Här hittar du vuxenpussel med flera olika motiv och svårighetsgrader, vi har pussel med 500 bitar, 1000 bitar, 1500 bitar 2000 bitar, 3000 bitar och 4000 bitar. Vi erbjuder även spännande 3D-pussel av kända byggnader, coola bilar, nattlampor med mera. Vi försöker hela tiden utöka vårt sortiment för vuxna med nya pussel. Förutom pussel och tillbehör så finns det också en hel del knep och knåp i vårat utbud.

 • PUSSEL FÖR BARN

  Välkommen till kategorin pussel för barn. Pussel är antagligen en av de mest välkända leksakerna och att pussla är både utvecklande och roligt! Med ett pussel för de små kan även en grå och regnig dag bli en av de bästa. Pussel är som en inspirerande resa, när barn lägger barnpussel utvecklas förmågan att se vilka bitar som passar ihop, stärker finmotoriken och är ett bra sätt för barn i alla åldrar att träna upp sitt logiska tänkande och sin öga/hand koordination samt göra barnen bekanta med siffror, bokstäver, djur, bilar och öppnar upp en rad fantastiska fantasivärldar. Barnet motiveras att tänka, utforska och lära sig steg för steg. Pussel är perfekt som familjeunderhållning under semestern eller som en utvecklande inomhuslek när solen omvandlas till regn. Pussla ihop fina motiv med dina favoritkaraktärer såsom Bamse, Pippi Långstrump, Tre små grisarna, Ronja Rövardotter, Babblarna, ,Cars 3, Stadens hjältar, Bröderna Lejonhjärta, Disney Frozen, Disney Planes, Världskartor och många fler! Du kan hitta alla favoritmotiv såsom rymden, underbara djurbilder, pussel där ni lär er räkna, pussel där ni lär er alfabetet, och mycket, mycket mer!

  Plötsligt befinner de sig barnen i pusslens underbara värld och är astronauter, tågförare, eller världens starkaste björn, Bamse. När barnen är redo för mer avancerade utmaningar bygger de kanske 3D-pussel som föreställer berömda byggnader som Big Ben eller Empire State Building? Kanske en med belysning och har den som nattlampa? Kom ihåg att det inte finns någon åldersgräns för att pussla.

  Köp ditt  barnpussel online hos Pussel och spel!

 • IQ PUSSEL

  Vår kategori IQ-pussel erbjuder kluriga och svåra pussel i olika svårighetsnivåer.Vi har roliga och utmanande pussel och knep och knåp och även 3D-pussel!

  Gillar du utmanande, kluriga IQ-pussel? Gillar du kanske att se andra slita sitt hår när dem försöker lösa utmaningarna? Här erbjuder vi garanterat flera utmaningar som kommer bjuda dig på ansträngande hjärngympa! Ge dig själv en härlig utmaning, eller varför inte ge bort en utmaning som present

  Träna och trimma hjärnan med våra IQ-pussel som är ett perfekt sällskap på t ex resan eller på väg till jobbet. Spelen stimulerar hjärnan och tränar upp din förmåga att lösa problem. Spelen är graderade i olika nivåer och passar alla, från nybörjaren till Einstein.

  Vi har kluriga och svåra pussel som verkligen får dig att gnugga geniknölarna för att lyckas lösa problemet! Det är hjärngymnastik, kul och utmanande, allt på samma gång.
  Spelen passar även utmärkt att ha med sig på semestern, tågresan eller varför inte runt köksbordet eller soffhörnan där kloka hjärnor kan hjälpas åt och hitta lösningen.
  Spelen kan ibland verka simpla men det är inte så enkelt som det först verkar. IQ-puzzlen är en trevlig och användbar gåva till familj och vänner. 

  Visst känner man sig stolt när man gjort klart ett riktigt klurigt pussel?

  Hjärngymnastik är för både stora och små!

  Kluriga pussel och svåra pussel som sätter hjärnan på högvarv. IQ-pussel gör en frustrerad ibland men lika lycklig blir man när pusslet är löst. Perfekta att ta med som present eller på resan.

  Ge inte upp och lycka till!

 • 3D PUSSEL

  När du tröttnat på platta pussel så är 3D pussel och pusselbollar något för dig. Vi bjuder på coola pussel av välkända byggnader med medföljande LED-belysning, samt pussel med nattbelysning och kända figurer från Disneys värld. Pusslen läggs högt, brett och långt!

  Våra 3D pussel ger ytterligare  en dimension till pusslandet! För barnen finns pussel med 3D-bilder och pusselbollar av kända figurer och för vana pusselbyggare finns häftiga 3D modeller av de kändaste byggnadsverken som ger en kombination av pusslande och byggande där man skapar kopior av klassiska byggnader och fordon

  Bland våra 3D-pussel hittar du pussel som är något utöver det vanliga och 3D-pussel är extra kul att lösa och får barn och vuxna att tänka till en extra gång. Vi har fina 3D-pussel från Ravensburger och Kärnan med klassiska objekt som Empire State Building, Triumfbågen, Big Ben, Frihetsgudinnan med flera. Motiven för 3D Pussel är väldigt lika originalen om än mycket mindre.

  Flera av Ravensburger 3D-pussel kan också belysa din lägenhet i ett nytt ljus och användas som prydnad på skrivbordet eller i bokhyllan, och passar hela familjen.

  Att lägga ett pussel i 3D är riktigt häftigt och utvecklar både finmotorik och kreativitet.

  Klicka runt i butiken och upptäck tidlösa och spännande pussel.

  Lycka till och ha skoj!

 • PANORAMAPUSSEL

  Pussel från Castorland i snygga kartonger

  600 bitars panorama pussel med skarpa bilder och bitar av bra kvalitet.

  Våra panoramapussel har flera vackra motiv både från städer och natur och vyer över Prag och Florence med mera. Castorland har en otroligt fin skärpa på sina bilder och kvalitén är i världsklass, det är ingen slump att VM i pussel avgjordes med just Castorlands pussel.

  Köp ditt panorama pussel här.

per sida
Visar 1 - 6 av 256 artiklar
Visar 1 - 6 av 256 artiklar