Information

Nyheter

BARNSPEL

Vi erbjuder ett brett utbud av barnspel som är lärande och roliga spel för barn. Oavsett om du söker ett spel till dom minsta eller dom äldre barnen har vi garanterat ett spel som passar. Ge barnen en rolig och social stund med barnspel från oss på Pussel och spel. Vi har barnspel från en mängd olika populära titlar som garanterat kommer ge barn...

Vi erbjuder ett brett utbud av barnspel som är lärande och roliga spel för barn. Oavsett om du söker ett spel till dom minsta eller dom äldre barnen har vi garanterat ett spel som passar. Ge barnen en rolig och social stund med barnspel från oss på Pussel och spel. Vi har barnspel från en mängd olika populära titlar som garanterat kommer ge barnen många timmar av kul underhållning.
Barnspel är ett bra sätt att lära sig nya saker. Spelen är olika svåra och tar olika lång tid att spela, vilket innebär att det finns goda skäl att spela barnspel ofta. Barnen hittar snabbt sina favoriter och om du tackar ja till att spela med dem kommer ni garanterat att ha kul tillsammans.
Att spela med barn är ren glädje! Pussel, Memory, bingo eller kanske allihop? Det låter lika kul som det också är, och om du handlar in dig på ett urval av spel här hos pussel och spel kommer ditt barn att ha flera roliga dagar framför sig. Oavsett om det är ett brädspel eller BABBLARNA KAN-DU-GÖRA-SPELET som du letar efter så hittar du det här, och som om det inte vore nog är det också billigt att handla hos oss.
Här hittar du barnspel och sällskapsspel för hela familjen, barnspel för de minsta och kluriga spel för den som älskar utmaningar. Det är bra att få lära sig att ta både vinster och förluster på ett bra sätt redan när man är liten! Välj någon av de gamla favoriterna Alfapet, Diamanttjuven, Fia eller Yatzy, eller välj en ny favorit bland de andra knepiga spelen! Letar du efter spel för små barn så har du kommit rätt, här erbjuds det både Både Bamse och Pippi i olika spel. Barnspel lär barnen att vänta på sin tur, att öva på matematiska begrepp, träna på färg och form och inte minst på sin finmotorik. Att spela sällskapsspel med barnen innebär också kommunikation, något som ger den språkliga utvecklingen en skjuts framåt. Att samarbeta och att lära sig vinna och förlora på ett bra sätt är kunskaper man har nytta av under hela livet.
Många gånger är det de enkla, snabba spelen som är riktigt roliga. Exempelvis är Memory är ett bra sätt att träna upp sitt arbetsminne och träna hjärnan på. Och som vuxen får man ofta se sig besegrad av sina barn. Att träna och underhålla sitt minne och sin hjärna är viktigt inte bara för barn, utan även för vuxna.
”När är det min tur och hur många steg får jag gå?” Frågor om allt som händer och sker under spelets gång och att lära sig att vänta på sin tur är en bra anledning till att spela barnspel.
Ett av de första och roligaste spelen att spela med små barn är Memory, som finns i en rad olika varianter.
Välkommen in och kika på vårt växande utbud, och låt spelandet börja!

Mer

BARNSPEL Det finns 23 produkter.

Underkategorier

per sida
Visar 1 - 6 av 23 artiklar
Visar 1 - 6 av 23 artiklar