PUSSEL FÖR BARN

Information

Nyheter

PUSSEL FÖR BARN

Välkommen till kategorin pussel för barn. Pussel är antagligen en av de mest välkända leksakerna och att pussla är både utvecklande och roligt! Med ett pussel för de små kan även en grå och regnig dag bli en av de bästa. Pussel är som en inspirerande resa, när barn lägger barnpussel utvecklas förmågan att se vilka bitar som passar ihop, stärker ...

Välkommen till kategorin pussel för barn. Pussel är antagligen en av de mest välkända leksakerna och att pussla är både utvecklande och roligt! Med ett pussel för de små kan även en grå och regnig dag bli en av de bästa. Pussel är som en inspirerande resa, när barn lägger barnpussel utvecklas förmågan att se vilka bitar som passar ihop, stärker finmotoriken och är ett bra sätt för barn i alla åldrar att träna upp sitt logiska tänkande och sin öga/hand koordination samt göra barnen bekanta med siffror, bokstäver, djur, bilar och öppnar upp en rad fantastiska fantasivärldar. Barnet motiveras att tänka, utforska och lära sig steg för steg. Pussel är perfekt som familjeunderhållning under semestern eller som en utvecklande inomhuslek när solen omvandlas till regn. Pussla ihop fina motiv med dina favoritkaraktärer såsom Bamse, Pippi Långstrump, Tre små grisarna, Ronja Rövardotter, Babblarna, ,Cars 3, Stadens hjältar, Bröderna Lejonhjärta, Disney Frozen, Disney Planes, Världskartor och många fler! Du kan hitta alla favoritmotiv såsom rymden, underbara djurbilder, pussel där ni lär er räkna, pussel där ni lär er alfabetet, och mycket, mycket mer!

Plötsligt befinner de sig barnen i pusslens underbara värld och är astronauter, tågförare, eller världens starkaste björn, Bamse. När barnen är redo för mer avancerade utmaningar bygger de kanske 3D-pussel som föreställer berömda byggnader som Big Ben eller Empire State Building? Kanske en med belysning och har den som nattlampa? Kom ihåg att det inte finns någon åldersgräns för att pussla.

Köp ditt  barnpussel online hos Pussel och spel!

Mer

PUSSEL FÖR BARN Det finns 88 produkter.

Underkategorier

  • TRÄPUSSEL

    Träpussel för barn är både pedagogiska och bra för motoriken, dom tränar barnens finmotorik och även hand-öga-koordination. Vi erbjuder lärande träpussel där barnen får lära sig allt från att räkna till att öva på klockan. Träpussel för barn är en klassisk leksak som aldrig går ur tiden.

per sida
Visar 1 - 6 av 88 artiklar
Visar 1 - 6 av 88 artiklar