Information

Nyheter

IQ PUSSEL

Vår kategori IQ-pussel erbjuder kluriga och svåra pussel i olika svårighetsnivåer.Vi har roliga och utmanande pussel och knep och knåp och även 3D-pussel!

Gillar du utmanande, kluriga IQ-pussel? Gillar du kanske att se andra slita sitt hår när dem försöker lösa utmaningarna? Här erbjuder vi garanterat flera utmaningar som kommer bjuda dig på ans...

Vår kategori IQ-pussel erbjuder kluriga och svåra pussel i olika svårighetsnivåer.Vi har roliga och utmanande pussel och knep och knåp och även 3D-pussel!

Gillar du utmanande, kluriga IQ-pussel? Gillar du kanske att se andra slita sitt hår när dem försöker lösa utmaningarna? Här erbjuder vi garanterat flera utmaningar som kommer bjuda dig på ansträngande hjärngympa! Ge dig själv en härlig utmaning, eller varför inte ge bort en utmaning som present

Träna och trimma hjärnan med våra IQ-pussel som är ett perfekt sällskap på t ex resan eller på väg till jobbet. Spelen stimulerar hjärnan och tränar upp din förmåga att lösa problem. Spelen är graderade i olika nivåer och passar alla, från nybörjaren till Einstein.

Vi har kluriga och svåra pussel som verkligen får dig att gnugga geniknölarna för att lyckas lösa problemet! Det är hjärngymnastik, kul och utmanande, allt på samma gång.
Spelen passar även utmärkt att ha med sig på semestern, tågresan eller varför inte runt köksbordet eller soffhörnan där kloka hjärnor kan hjälpas åt och hitta lösningen.
Spelen kan ibland verka simpla men det är inte så enkelt som det först verkar. IQ-puzzlen är en trevlig och användbar gåva till familj och vänner. 

Visst känner man sig stolt när man gjort klart ett riktigt klurigt pussel?

Hjärngymnastik är för både stora och små!

Kluriga pussel och svåra pussel som sätter hjärnan på högvarv. IQ-pussel gör en frustrerad ibland men lika lycklig blir man när pusslet är löst. Perfekta att ta med som present eller på resan.

Ge inte upp och lycka till!

Mer

IQ PUSSEL Det finns 7 produkter.

per sida
Visar 1 - 6 av 7 artiklar
Visar 1 - 6 av 7 artiklar