KÖPVILLKOR

Vi följer konsumentköplagen och distanshandelslagen

För att handla på pusselochspel.se måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar.

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning. Samtliga priser är inklusive moms. Pris för frakt, 60 kr, tillkommer.

Fri frakt vid köp över 599 kr.

LEVERANSTID

Efter slutförd order får du en orderbekräftelse via e-post eller sms.

Order packas och skickas senast nästkommande arbetsdag. Leveranstiden är vanligtvis 1-3 arbetsdagar från beställningsdagen.

Leveranstiden gäller för produkter vi har i lager. Produkter som måste beställas tar ytterligare någon eller några dagar att leverera. 

Vid eventuell leveransförsening meddelas du via e-post om detta. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet.

BETALSÄTT PRIVATPERSONER

Pusselochspel.se erbjuder SveaWebPay som ingår i Svea Ekonomikoncern.

ÅNGERRÄTT

14 dagars ångerrätt.

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Dessa villkor gäller endast vid distanshandel. Du får gärna öppna leveransförpackningen och kontrollera varan i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den. Ångerrätt gäller om varan och originalförpackningen är i väsentligen oförändrat skick när den returneras. Alla eventuella tillbehör som exempelvis bruksanvisning, fjärrkontroll samt medföljande batterier ska finnas med vid returen.

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka hela din beställning så återbetalar vi det belopp du har betalat exklusive avgift för betalsätt och fraktkostnader.

Kontakta alltid oss först.

SEKRETESS

Vi skyddar dina personliga uppgifter och vi använder den information som du lämnat till oss enbart till att genomföra våra leveranser till dig, och för att ge dig information om erbjudanden i det fall du givit oss ditt medgivande till detta. Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och pusselochspel.se följer givetvis de regler som finns i datalagen och personuppgiftslagen - det är självklarheter men vi vill ändå betona att detta är vår policy.